Priprave Rabac 2019

09

Apr

Priprave Rabac 2019

Pozdravljeni Lob-ovci,

uspešne priprave RABAC 2019  so se žal že iztekle. Bilo je zelo prijetno. Super druženje, dober tenis, nobene poškodbe in vsi smo bili dobre volje. Skupaj s  pridruženimi člani nas je bilo  35, od tega nas je 21 igralo. Čeprav je bila pot do Rabca nekoliko daljša kot do Umaga, smo bili nastanjeni v lepem hotelu, eni so imeli  lep pogled na morje, drugi pa na škarpo, a to ni zmotilo naše dobre volje. Najbolj zagreti smo  igrali tenis vsak dan od četrtka do vključno nedelje, nekateri so se glede na počutje odločili za malo manj tenisa in več druženja, se sprehajali in se smejali.

Ni nam manjkala jutranja kava, ki jo je skuhal Brane ( dokaz je na slikci -hvala lepa Brane in Milena), ni nam manjkal dober tenis, kar se vidi na slikci, ni nam manjkal prstomet (slike si bodi sledile v nekaj meilih, ker ne gre drugače). Tudi pršut party je uspel in hvala lepa Bojanu in Boži. Škoda, da ste nekateri ostali doma. Pa drugo leto.

Na  sestanku v četrtek zvečer smo se soglasno dogovorili za manjšo spremembo. Po načrtu je majski turnir 11.5.2019  in junijski  9.6.2019.  Majski turnir bo 11.5 . v Šmartnem, kot je po planu, (upam, da ne bo dež), za junijski turnir smo soglasno spremenili datum, ker v Tržiču ni možno igrati v soboto 9.6. (imajo svoj klubski dan),  tako da  izjemoma prestavimo turnir na nedeljo, 10.6.2019. Rezervirajte si nov datum.

Hvala vsem za vse, za veliko dobre volje in prijetno druženje,

vaša predsednica, Nada

Več slik iz priprav je spodaj oziroma v galeriji

;

Dodaj odgovor