Priprave 2019 – predlogi

26

Nov

Priprave 2019 – predlogi

Pozdravljeni člani TD LOB,
leto 2018 se izteka, saj imamo načrtovana le še dva turnirja v decembru in sicer 8.12. in 26.12.2018.
Upravni odbor je na seji v mesecu novembru že pripravil predlog programa dela za leto 2019, ki ga bomo predlagali na občnem zboru.
V okviru programa za leto 2019 imamo načrtovane spomladanske priprave in sicer predlagamo novo destinacijo, RABAC, od 4.4.2019 do 7.4.2019.
Takole predlaga Budn Bojan: » imamo na razpolago 2 hotela iste kategorije in sta blizu eden od drugega pri plaži in čisto blizu tenisa in sicer Allegro Sunny 3* in Miramar Sunny 3*.Priprave so predvidene od 4.4. do 7.4., imamo polpenzion v dvoposteljnih sobah. Imamo rezerviran tudi tenis in sicer:
2 uri tri igrišča prvi dan, 4 ure 5 igrišč petek in sobota in nedelja 2 uri 2 igrišča. Glede na število prijav bomo še uskladili število ur tenisa. Seveda imamo predviden tudi pršut party in še kaj…..
Cena na osebo 109 €.«
Kot običajno, se bomo prijavili direktno Bojanu Budnu, Lokaturist ( upam, da v čim večjem številu (polnoštevilčno), ker bo lušno!….).
Za jesensko neobvezno dopustniško tenisiranje smo podali tri predloge: Brač, Turčija, Tučepi (Makarska). Ker ta tenis ni v okviru programa, je seveda prostovoljna odločitev posameznika, za katero destinacijo se bo odločil. Na zadnjem turnirju nismo imeli skupnega predloga, bi bilo pa dobro, da se za posamezno destinacijo odloči več članov, saj se lahko le na ta način organizira več tenisa, kar je tudi cilj tovrstnega druženja. Na zadnjem turnirju je bilo še vedno največ interesa za Brač.
1.Tenisiranje na Braču nam je že znano. Tudi za leto 2019 je Lokaturist pripravil ponudbo, ki je v prilogi in Bojan Budn že zbira prijave – do zasedbe.
2. Tučepi so cca 70 km oddaljeni od Splita in hoteli so tik ob morju. Imajo samo 4 teniška igrišča. Cena pa bi bila ista kot na Bolu (329 EUR) Aranžma je all inclusive in tudi lastniki hotela so isti kot na Bolu. Problem je v tem, da lahko igrišča uporabljajo vsi gostje, ki ga igrajo in mora biti tudi za njih, pa tenis je posebej plačljiv.
3.Ponudbo za Turčijo lahko organizira tudi Lokaturist Kot primer nam je iz Relaxovega kataloga posredoval Bojan Dobnikar za datum 27.9.19 iz Dunaja..cena za 2 osebi za 9 dni je v prilogi kot primer. Bo pa naslednji teden pripravljena še cenejša ponudba za odhode okrog 10.10. predvidoma okrog 410 EUR za 7 dni za iste destinacije, kjer pa je potrebno rezervacijo za tenis dogovarjati neposredno v hotelu.
Čim lepšo deževno nedeljo si naredite.
Lepo pozdravljeni, vaša predsednica,
Nada
Priloge:

brac_2019_program

Dodaj odgovor