Priprave v Umagu 2018

27

Mar

Priprave v Umagu 2018

ZAKLJUČENE SO USPEŠNE TENIŠKE PRIPRAVE TD LOB V Umagu

V dneh od 22.3.2018 do 25.3.2018 je bilo 19 članov TD LOB Gorenjska na spomladanskih pripravah v Umagu. Čeprav je bila na koledarju že pomlad, se je prvi dan priprav začel v hladnem, vetrovnem, a sončnem vremenu. Zanimivo, da so bila vsa igrišča v Umagu ob takem vremenu povsem prazna, le nekateri najbolj vztrajni smo se podali na igrišča. Imeli smo srečo, da smo lahko igrali na pokritih igriščih, ki jih v glavnem koristijo tekmovalci. A ne glede na to, smo vsi morali imeti povsem zimska oblačila, bunde, kape, rokavice, muf, trenirke….
Vsak dan je bilo prijetneje, manj vetra, več sonca, bolj toplo je postajalo. Tako smo v petek imeli naš klasičen turnir dvojic po naključnem žrebu parov. Po turnirju smo imeli v prijetnem, toplem zaveterju organiziran pršut parti, kar je popestrilo naše druženje. Nekateri so si v popoldanskem času v hotelu privoščili plavanje v bazenu, savno, moški del pa je v glavnem imel balinčkanje, oz prstomet.
Tudi sobotni dan je bil zelo prijeten, saj smo na tenisu že uživali na soncu, ob prijetnih temperaturah, brez vetra. Tudi po sobotnem turnirju je sledil pršut parti, ki pa smo ga v popoldanskih urah zaokrožili z zabavo, smehom, prepevanjem in prijetnim druženjem.
Nekaj članov je v soboto zvečer zaradi osebnih obveznosti že odšlo, a najbolj vztrajni smo ostali do nedelje in bili smo poplačani z res dobrimi pogoji za igranje tenisa, kar smo tudi izkoristili.
Priprave so bile tako uspešno zaključene.

Zadovoljna predsednica, Nada

Priprave Umag 2018

Več slik najdete v Galeriji

Dodaj odgovor